Select Magic c.v.b.a.   Online
[Nederlands] [Français]
  Home
Contact Voorwaarden
  Producten
Select-O-Gram 33
Select-O-Gram 32
Select-O-Gram 31
Select-O-Gram 30
Select-O-Gram 29
Select-O-Gram 28
Select-O-Gram 27
Select-O-Gram 26
Select-O-Gram 25
Select-O-Gram 24
Select-O-Gram 23
Select-O-Gram 22
Select-O-Gram 21
Select-O-Gram 20
Select-O-Gram 19
Select-O-Gram 18
Select-O-Gram 17
Select-O-Gram 16
 
  Extra
Onze winkel
Nieuwsbrief
Video's
Contact
Voorwaarden

 

 

 

Select-O-Gram 25 |  | 1-2 -Volgende »


Awatenai Awatenai
Awatenai Awatenai    

Klik op de foto voor meer details.
U zult uw ogen niet geloven en dit telkens opnieuw willen bekijken. Een juweeltje om in uw bezit te hebben maar bovenal ook om te vertonen. Houd uw ogen op de gezichten van uw publiek gericht wanneer u de kaart omdraait en u zult zich kostelijk amuseren met hun verbaasde reacties!


45,00 €

Bagdini Super Clipped
Bagdini Super Clipped    

Klik op de foto voor meer details.
De toeschouwers zullen zich in de ogen wrijven en niet weten wat hen overkomt maar zullen vooral waardering hebben voor uw talent en vingervaardigheid, daar mag u zeker van zijn. Een klein pakketje kaarten dat u altijd en overal op zak zal willen hebben.


17,00 €

Blink Duplication
Blink Duplication    

Klik op de foto voor meer details.
Onwaarschijnlijk sterk en visueel! Kortom, een waardige afsluiter voor een reeks van hele sterke en commerciële magische effecten die bijzonder innovatief en origineel zijn en wellicht ook in uw repertoire een plaatsje zullen vinden. Een buitenkans van formaat! Maak er gebruik van!


35,00 €

Boxing Match
Boxing Match    

Klik op de foto voor meer details.
Dit lijkt echte magie! Het doosje is verder opnieuw helemaal leeg en er worden geen dubbelbeeldkaarten gebruikt, want DAT is de oplossing waar veel goochelaars aan denken. Wat is het dan wel? Pure magie wat ons betreft. Makkelijk te vertonen en bijzonder visueel!


38,00 €

Branded
Branded    

Klik op de foto voor meer details.
De gimmick is perfect gemaakt en gaat een leven lang mee en dat is een belangrijk pluspunt, want u gaat dit steeds op zak willen hebben. Branded wordt geleverd met een DVD waarop Gregory Wilson de nodige tekst en uitleg geeft en alles demonstreert wat u moet weten om van dit effect uw signature piece te maken! Zonder meer het beste op dit vlak en bijzonder warm – ja zelfs heet - aanbevolen!


49,00 €

Cecaral Magic Bulb
Cecaral Magic Bulb    

Klik op de foto voor meer details.
U ontvangt een echte glazen lamp die u een relatief beperkte tijd in de meegeleverde lader stopt maar die nadien zo fel brandt dat het haast niet te geloven is. Na het “activeren” van de lamp voert ze vanzelf haar “programma” uit. Na 10 seconden flikkert ze een paar keer aan en uit en nog eens 20 seconden later gaat traag aan en uit zodat u zich dus volledig kunt  concentreren op de presentatie, er knappe muziek op zetten…of het effect combineren met een ander effect met lampen. Makkelijk in gebruik en bedrijfszeker. Op en top Select Magic kwaliteit!


480,00 €

Color Bounce-No-Bounce Balls
Color Bounce-No-Bounce Balls    

Klik op de foto voor meer details.
Dit is lachen! Dit is entertainment! Dit is plezier maken! Geen echt “effect” op zich maar toch magisch en onbegrijpelijk genoeg om er een spraakmakend stukje magie van te maken. Het publiek zal zichzelf al grotendeels entertainen als u hiermee voor de dag komt. Stop de botsballen op zak en vermaak groot en klein, waar u ook bent!


19,00 €

Dramatic Envelope
Dramatic Envelope    

Klik op de foto voor meer details.
Tja! Wat kunnen we hierover zeggen? Deze effecten zijn zo sterk en direct dat woorden tekort schieten. De toeschouwer zelf opent de omslag en vindt daarin het duplicaat van het kaartje dat hij een paar seconden eerder heeft gekozen! Onbegrijpelijk! Clean! Sterk! Makkelijk te vertonen!


49,00 €

Exit
Exit    

Klik op de foto voor meer details.
U ontvangt de handgemaakt precisiegimmick die het mogelijk maakt dit waanzinnige effect te vertonen alsook een 10-pagina tellend boekje dat alle presentatiemogelijkheden bespreekt. De uitleg is zeer duidelijk en de fraaie kleurenfoto’s laten weinig aan de verbeelding over. De gimmick is stevig en mooi gemaakt en zal jarenlang probleemloos dienst doen. Het leuke is dat er niet echt een “reset” nodig is zodat je het effect indien gewenst meteen opnieuw kunt vertonen. Je begint en eindigt clean, moet niets wisselen en gebruikt geen duplicaten.


55,00 €

F.B.H. (Five Black Holes)
F.B.H. (Five Black Holes)    

Klik op de foto voor meer details.
WOW! Nee, dit is niet WOW!, maar wie dit ziet roept ongetwijfeld WOW!...enfin, u begrijpt wel wat we bedoelen. Weer zo’n visueel kaarteffect dat elke verbeelding tart. Fysiek compleet onmogelijk maar toch gebeurt het recht onder de neus van uw verbaasd publiek.


63,00 €
1-2 -Volgende »

 
Bestellen?
Stuur ons een e-mail !

josdenys@selectmagic.be


Het laatste nieuws
van Select Magic
vindt u als eerste op
Facebook
 
Aanbiedingen