Select Magic c.v.b.a.   Online
[Nederlands] [Français]
  Home
Contact Voorwaarden
  Producten
Select-O-Gram 33
Select-O-Gram 32
Select-O-Gram 31
Select-O-Gram 30
Select-O-Gram 29
Select-O-Gram 28
Select-O-Gram 27
Select-O-Gram 26
Select-O-Gram 25
Select-O-Gram 24
Select-O-Gram 23
Select-O-Gram 22
Select-O-Gram 21
Select-O-Gram 20
Select-O-Gram 19
Select-O-Gram 18
Select-O-Gram 17
Select-O-Gram 16
 
  Extra
Onze winkel
Nieuwsbrief
Video's
Contact
Voorwaarden

 

 

 

Select-O-Gram 25 |  | 

« Vorige- 1-2

Fakini`s New Tournament Multiplying Golf Balls
Fakini`s New Tournament Multiplying Golf Balls    

Klik op de foto voor meer details.
De Fakini’s New Tournament Multiplying Golf Balls worden om geleverd zonder instructies of routines aangezien ze enkel en alleen bedoeld zijn voor de ervaren goochelaar en niet voor beginnende manipulatoren. Elke set bestaat uit drie ballen en één Shell. Superkwaliteit zoals u dat van Select Magic gewend bent. Een meer dan verantwoorde investering om jarenlang plezier van te hebben.


85,00 €

Flash Cocktail
Flash Cocktail    

Klik op de foto voor meer details.
Dit was ooit één van de best verkochte effecten in Europa en kunnen wij u nu opnieuw met oprechte trots aanbieden. Wie voor om het even welk effect een glas vloeistof nodig heeft kan dit niet aan zijn neus laten voorbijgaan. Geen gezichtsbedrog waar een lekje vloeistof een halve liter lijkt, maar een volledig gevuld glas vloeistof dat u nu in een krant kunt gieten, laten verdwijnen of wat dan ook! U hoeft zich absoluut geen zorgen te maken om “slechte” hoeken want u kunt dit gewoon omringd vertonen. U zult verbaasd en aangenaam verrast zijn over de werking van dit effect. Makkelijk te vertonen en bijzonder magisch!


32,00 €

Frozen In Time
Frozen In Time    

Klik op de foto voor meer details.
Ook dit effect, dat jarenlang niet meer verkrijgbaar is geweest, is een geesteskind van Masuda en blijft een juweel van een effect. “Bevries” het moment en maak “Frozen in time” tot één van uw favoriete effecten. U zult er weg van zijn!


89,00 €

Interlace
Interlace    

Klik op de foto voor meer details.
Een absolute aanrader die we eigenlijk liever voor onszelf hadden gehouden, zo sterk en commercieel is Interlace. Het is een echt “vloek”effect voor de toeschouwers en de gimmick doet het voornaamste werk en zal zelfs u geregeld verbazen. Inderdaad, u doet de ring “verdwijnen” maar u zult zelf vaak verbaasd zijn wanneer u naar beneden kijkt en de glimmende ring daar ziet bengelen zonder dat u iets gezien, gehoord of gevoeld hebt! Op en top Select Magic materiaal!


62,00 €

Lips
Lips    

Klik op de foto voor meer details.
Romantisch, hartverwarmend maar vooral zeer magisch. Let op! Dit is geen variant of afkooksel maar wel degelijk de originele versie van dit effect bedacht door de Italiaanse grootmeester Tony Binarelli en bewerkt door Gary Ouellet. Bijna zelfwerkend en amper of geen manipulatie vereist. U ontvangt de zeer uitgebreide instructies met duidelijke foto’s en drie speciaal gedrukte "Lips" cards. Gebruik evenwel uw eigen kaartspel.


10,00 €

Magic Suitcase
Magic Suitcase    

Klik op de foto voor meer details.
Wat een  binnenkomer! Nog op zoek naar de ideale aandachtstrekker? Dan is deze aanbieding zonder meer speciaal voor u! Deze Magic Suitcase is werkelijk een product van TOPkwaliteit. Volledig met de hand vervaardigd met veel oog voor detail naar uitzicht en gebruiksgemak toe. Een must-have voor de professionele entertainer, zeer visueel en dus bruikbaar voor kleine groepen maar ook voor het allergrootste podium. Op en top Select Magic kwaliteit!


360,00 €

Tel`s Bells
Tel`s Bells    

Klik op de foto voor meer details.
Hahaha! Dit is lachen! Elke entertainer en creatieve performer zal hier meteen talloze gebruiks- en presentatiemogelijkheden in zien, zoveel is zeker. Tel’s Bell is een prachtig afgewerkte koperen bel die enkel rinkelt en klingelt wanneer U dat wil! Wanneer iemand anders ze in handen neemt: niets…noppes…niente…nada! U zult bijzonder veel plezier beleven aan dit fantastisch attribuut! Per omgaand bestellen is ons advies want IEDEREEN weet of bedenkt wel een leuke toepassing voor Tel’s Bell. Schitterend afgewerkt, geleverd in een mooi vilten zakje en makkelijk te vertonen.


85,00 €

Three Card Monte Jumbo
Three Card Monte Jumbo    

Klik op de foto voor meer details.
Humor en hilariteit, spanning en entertainment…alle ingrediënten die een goede routine moet bevatten. Wordt geheel compleet geleverd, inclusief de uitgebreide presentatie- en parlando-beschrijving zodat u binnen de kortste keren het applaus in ontvangst zult kunnen nemen. Niet één maar drie juweeltjes om te koesteren en er jarenlang plezier aan te beleven. Bijzonder makkelijk te vertonen en uiterst betrouwbaar materiaal zodat u zich enkel om de presentatie moet bekommeren…wat kunt u zich nog meer wensen?


30,00 €


« Vorige- 1-2
 
Bestellen?
Stuur ons een e-mail !

josdenys@selectmagic.be


Het laatste nieuws
van Select Magic
vindt u als eerste op
Facebook
 
Aanbiedingen